Akcija

Nur Gott kann mich richten aka Only God Can Judge Me (2017)

Korupcija i mito se nalaze na gotovo “svakom koraku”, i uvijek će se naći netko tko je voljan “podmazati” nečiji džep kako bi preko reda došao do nečega. A korumpiranih ima u gotovo svim branšama, pa tako i u policiji. A upravo jedna korumpirana policajka i nepopravljivi krimos će se naći u središtu priče njemačke krimi triler drame Nur Gott kann mich richten redatelja i scenarista Özgüra Yildirima.
Ricky je tek izašao iz zatvora, ali njegov kolega već planira njihovu sljedeću pljačku. Ali njihov gotovo sigurna plan propadne te Ricky i njegov prijatelj “zaigraju” igru miša i mačke sa korumpiranom policajkom Diane koja također želi “dio kolača” kako bi svojoj kćerki osigurala bolji život.
U glavnim ulogama su Moritz BleibtreuBirgit MinichmayrEdin HasanovicAlexandra Maria LaraNeil Malik AbdullahKai Ivo BaulitzBen Münchow, te još mnogi drugi. Film je premijeru imao prošle godine na Zurich Film Festivalu, a službena Njemačka kino premijera se održala 25. siječnja 2018.

IMDB

Official site

Official Facebook Page

When Ricky gets out of jail, his buddy already has the next heist planned. But their sure-fire scheme soon turns into a cat-and-mouse game with crooked cop Diana, who needs a share of the loot to safe her daughter’s life.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.