Drama

Lockdown: Tödliches Erwachen (2017)

U svijetu u kojem živi više od 7 milijardi ljudi, ponekad je teško imati neku novu, svježu i originalnu ideju! Ponekad čak i pomislimo kako smo se dosjetili nečeg novog, da bi se ubrzo razočarali spoznajom da se netko već dosjetio toga prije nas. A to vrijedi i za svijet filma koji obilje naslovima koji uvelike podsjećaju na neki već viđeni naslov, iako nije riječ o remaku. A jedan takav nam dolazi iz Njemačke! Riječ je o misterioznoj triler drami Lockdown: Tödliches Erwachen redatelja i ko-scenarista Bogdana Vera Lorenza, koja ovako na prvu ruku uvelike podsjeća na 10 Cloverfield Lane.
Naime, Lockdown donosi priču o paru mladih znanstvenika koji se probude u nepoznatom hermetični zatvorenom stanu čovjeka koji tvrdi da je vani izbila post-apokalipsa! Par će pokušati saznati da li ih je stranac koji ih je zatočio u svom stanu oteo, ili zbilja govori istinu te ih je spasio od napada biološkom oružjem!?
U glavnim ulogama ovog (inače TV) filma su Alice DwyerGötz SchulteMaximilian Meyer-BretschneiderJeff WilbuschMelanie Kogler, te Laura Velleman. Lockdown je u Njemačkoj premijerno prikazan 17. listopada 2017.

IMDB

Official Facebook Page

A young scientist couple wakes up in the hermetically sealed apartment of a prepper and must find out if he kidnapped them or if he really saved them from a biological weapons attack.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.