Akcija

Death Kiss (2018)

Čujte i počujte! Charles Bronson je ustao iz groba kako bi isprašio tur Bruce Willisu i pokazao mu kako se pravi pravi old school Death Wish remake/nastavak! OK, (očito) nije baš tako, ali s obzirom na to koliko izvjesni Robert Bronzi, inače glavni glumac u niskobudžetnom akcijskom trileru Death Kiss redatelja i scenarista Renea Pereza, sliči na pokojnog Bronsona, gotovo kao jaje jajetu, neki će zasigurno i pomisliti da gledaju Bronsona osobno!
I ne samo da Bronzi “kopira” Bronsona izgledom do najsitnijeg detalja, Death Kiss također uvelike “kopira” Bronsonov Death Wish, te nam donosi priču o osvetniku tajanstvene prošlosti koji odluči očistiti grad od kriminala i zaštiti mladu majku i njezino dijete.
Ovo je inače drugi zajednički projekt Bronzia i redatelja Pereza, te su njih dvojica prethodno snimili niskobudžetni horor western From Hell to the Wild West, ujedno Bronziev glumački debi. S tim filmom se baš i nisu proslavili (čemu svjedoći i ocjena 2,6 na imdb-u, i to na temelju od svega 40-ak glasova), no možda sa “poljupcem smrti” budu imali više sreće. Tajming (u vrijeme premijere Willisovog remakea) je svakakao prigodan. Osim Bronzia u filmu još igraju Daniel BaldwinRichard TysonEva HamiltonStormi MayaReese Austyn, te još mnogi drugi. Death Kiss će premijeru imati do kraja godine, ali točan datum za sada još nije poznat.

 

IMDB

Official Facebook Page

A vigilante with a mysterious past tries to rid a city of crime as he protects a young mother and her child.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.