Akcija

KL Special Force (2018)

Lov na kriminalce, posebice one opasne, iziskuje veliki napor i suradnju svih onih koji su za petama zločincima. Ali zločinci ponekad mogu unijeti razdor u policijske redove i poigrati se umom svojih “lovaca”. Upravo to će pokušati učiniti glavni negativac Malezijskog akcijskog trilera KL Special Force  redatelja i scenarista Syafiqa Yusofa.
KL Special Force donosi priču o Roslanu, vođi specijalnog policijskog odreda koji lovi bandu lopova poznatu kao “banda anarhista”, a koju predvodi Asyraff. Mladi policajac Zul se pridruži timu kako bi im pomogao riješiti slučaj, ali situacija se zakomplicira kada Asyraff počne igrati umne igrice sa Roslanom i Zulom, što počne stvarati nemir između svih članova jedinice. Asyraff ima u planu veliku pljačku koja će razotkriti veliku tajnu. Ali hoće li posebna policijska postrojba spriječiti pljačku na vrijeme?!
U glavnim ulogama su Fattah AminRosyam NorSyamsul YusofTania HudsonShaharudin TambiMahmud Ali Bashah, te još mnogi drugi. Malezijska premijera ovog filma se održala 08. ožujka 2018., a kroz par mjeseci film će (vrlo vjerojatno) izaći i na DVD-u.

IMDB

A Special Police Unit team lead by Roslan is hunting ‘Gang Anarchist’, a gang of robbers, led by Asyraff. A young policeman, Zul joins the unit to help solve the case. The situation becomes more complicated when Asyraff starts playing mind games between Roslan and Zul that raises unrest feelings between all members in the unit. A bigger heist is set in plan to reveal a bigger secret. Will the Special Police Unit catch them in time?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.