Akcija

Champion (2018)

Mi “frajeri” volimo se međusobno nadmetati i natjecati u mnogočemu. A zasigurno najdraži oblik nadmetanja je odmjeravanje snage! Tko je jači, tko tlači, čija “mama  crnu vunu prede”, i tako te fore. A nema boljeg načina za odmjeravanje snage od obaranja ruku! O tom svojevrsnom “sportu” Stallone je čak 1987. snimio film, Over the Top, vjerojatno jedini film na temu obaranja ruku. Ili barem jedan od rijetkih. No Over The Top će uskoro dobiti društvo, Korejsku komičnu dramu Champion redatelja Yong-Wan Kima.
Champion je priča o Marku, obaraču ruku koji sanja o tome da postane šampion u tom sportu. Jin-Ki je pak promotor koji sanja o tome da preokrene svoj život nabolje zahvaljujući Marku. Ali u Markov život iznenadna uđe njegova mlađa sestra Soo-Jin i njezino dijete, što malo “uspori” njihove snove.
U glavnoj ulozi je Dong-seok Ma kojega smo do sada imali prilike gledati u naslovima kao što su The Outlaws, Train to Busan, ili pak Veteran. Osim njega, tu su još Kwon YoolYe-ri Han, te Sang-hee Baek. Korejska premijera filma Champion će se održati u svibnju 2018.

Obaranje ruke

Mark is an arm wrestler and he dreams of becoming a champion. Jin-Ki  is a promoter and he dreams of turning his life around by using Mark. Suddenly, Mark’s younger sister Soo-Jin and her kids appear.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.