Horror

The Inhabitant aka El Habitante (2017)

Provaliti u nečiju kuću nije samo po sebi uredu i može poći po zlu, kako za onoga u čiju kuću se provaljuje, tako i za onoga tko provaljuje. Ali ako ako taj netko još k tome provali u “krivu kuću”, onda je gotovo sigurno da stvari ne mogu izaći na dobro. A upravo će u krivu kuću provaliti glavne junakinje horor trilera El habitante redatelja i scenarista Guillermoa Amoedoa koji je snimljen u ko-produkciji Meksika i Čilea.
El Habitante je priča o tri sestre koje jedne noći provale u kuću veoma važnog senatora, kako bi ukrale novac koji je on dobio od raznoraznih ucjena. Ali tijekom provale čuju čudne zvukove iz podruma, te odluče sići dolje i istražiti o čemu se radi. Tamo pronađu paraplegičarku koja je zavezana za krevet, i koja je naizgled mučena, te ju unatoč senatorovim upozorenjima odluče odvezati. Ali sestre nemaju pojma da je djevojka zapravo opsjednuta od strane snažne sile zla koja namjerava otvoriti portal u drugi svijet.
U glavnim ulogama su María EvoliVanesa RestrepoCarla AdellShira BarzilaiFernando BecerrilNatasha CubriaGabriela de la Garza, te još mnogi drugi. Film je premijeru imao prošle godine na Sitges International Fantastic Film Festivalu, te je bio prikazan na još nekoliko drugih festivala u Francuskoj, Argentini i Belgiji. Službena Meksička premijera bi se trebala održati tijekom 2018., ali točan datum još nije poznat.

IMDB

One night, 3 edgy sisters break into the house of a very important senator to steal money he got from bribes. While doing it, they hear strange cries coming from the basement and decide to go down to investigate. Below, tied to a bed and with signs of having been brutally tortured, the 3 sisters find the paraplegic daughter of the senator begging them to release her; and the girls decide to help her. However, what they do not know is that the girl was not tortured, but is possessed by a powerful darkness that will be responsible for opening the gates of another world.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.