Akcija

NAJAVA – Lukas aka The Bouncer (2018)

Kao i dobar dio Hollywoodskih zvijezda, Jean-Claude Van Damme je (također) imao svojih uspona i padova tijekom karijere. Ali nikada nije pao toliko nisko da se nakon nekog vremena ne bi opet ustao. Čak i nakon svojih najgorih dana, kada je strugao po samom dnu bačve i šmrkao na kile kokaina te snimao smeća kao što su Derailed i Second in Command, opet se nakon svega uspio vratiti na scenu, makar na kratko vrijeme, sa ultra hvaljenim filmom JCVD. A par godina kasnije mu je to opet pošlo za rukom sa Expendablesima 2. A možda mu to pođe za rukom još jednom sa filmom The Bouncer aka Lukas redatelja Juliena Leclercqa.
Riječ je o Francuskoj krimi triler drami koja donosi priču o Lukasu, 50-godišnjem izbacivaču u noćnom klubu koji prima udarce doslovno i figurativno, i bori se da podigne svoju 8-godišnju kćerku. Jednom prilikom, tijekom svađe sa jednim od gostiju kluba, Lukas izgubi kontrolu te zbog toga završi u zatvoru, a njegovu kćer smjeste u dom socijalne službe. A stvari se u potpunosti zaokrenu u neočekivanom smjeru kada Interpol u zamjenu za slobodu njegove kćerke regrutira Lukasa kako bi sredio nizozemski krug krijumčara.
Osim Van Dammea u filmu još igraju Kevin Janssens, Dimitri ThivaiosKevin Van DoorslaerSam Louwyck, te još mnogi drugi. Redatelj Leclercq se proslavio naslovima kao što su Chrysalis, L’assaut, GibraltarBraqueurs, pa njegovo ime ulijeva nadu da bi Lukas mogao biti Van Dammeov najbolji film u zadnjih 10-ak godina. No, to nam tek ostaje za vidjeti nakon što film izađe 22 kolovoza 2018.

IMDB

Facebook Page

Lukas, a nightclub bouncer in his fifties who’s taken punches, literally and figuratively, and struggles to raise his 8-year-old daughter. One day, Lukas loses control during an altercation with a client and ends up in jail, while his daughter gets placed under the care of social services. But things take an unexpected turn when Interpol recruits Lukas to bring down a Dutch ringleader operating from Belgium in exchange for his daughter’s custody.

 

 

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.