Akcija

NAJAVA – Big Legend (2018)

Predator je jedan od meni najdražih filmova! I pri tome ne mislim isključivo na filmove Arnolda Schwarzeneggera, već generalno, to mi je jedan od Top 5 filmova ikada! A razlog zašto uopće spominjem Predatora je nezavisni akcijski horor Big Legend redatelja i scenarista Justina Leea koji sudeći po traileru, baca neku Predator vibru, što me dodatno zatrigiralo za film. Iako, nemojte me krivo shvatiti, ne očekujem film kalibra kakav je Predator, ni najmanje, ali da me dodatno “pali” furka na Predatora, o da!
Big Legend donosi priču o bivšem vojniku Tyleru Lairdu koji sljedeći trag svoje nestale zaručnice završi u divljini Pacifičkih sjevernih šuma gdje se udruži sa lokalnim lovcem koji se nada velikom ulovu – Bigfootu!
Divljina, (bivši) vojnik, gotovo pa prepušten sam sebi, i nadmoćno krvožedno čudovište! Kao što rekoh, to sve mi baca na Predatora, pa ako Big Legend bude barem donekle u maniri Predatora, ja zadovoljan. A dodatni plus je i to što je čudovište, Bigfoot, napravljeno u old school stilu, sa čovjekom u odijelu, bez CGI-a. U glavnim ulogama su Kevin MakelyTodd A. RobinsonAmanda WyssSummer SpiroAshley Platz, te još neki. Film izlazi na VOD platformama 01. srpnja 2018.

IMDB

Following the trail of his missing fiancé, ex- soldier finds more than he bargained for when teaming up with a local hunter who has his eyes set on the ultimate prize – finding Bigfoot

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.