Akcija

NAJAVA – The Recce (2017)

Svi mi pravimo greške, gotovo na dnevnoj bazi. No te greške su obično minorne i gotovo zanemarive za našu svakodnevicu, i ne utječu previše na naže živote i živote onih koji nas okružuju. Ali ponekad greške mogu biti toliko velike i značajne da čak izravno utječu na pitanje života i smrti pojedinaca! Zbog jedne takve (po)greške, junak Južnoafričke akcijske ratne drame The Recce redatelja i scenarista Johannesa Ferdinanda Van Zyla, će se naći u životnoj opasnosti.
Naime, The Recce,  radnjom smješten u 1981. godinu, donosi priču o Henku Viljoenu, vojniku kojeg ostave iza neprijateljskih linija nakon što greškom proglase da je isti poginuo u akciji. Napušten od strane svojih nadređenih, u pokušaju da se vrati kući svojim voljenima, krećući se kroz opasnu ratnu zonu, Viljoen će se naći u utrci za preživljavanje u kojoj će njegove mentalne i tjelesne sposobnosti biti gurnute do krajnih granica.
U glavnim ulogama su Greg KriekChristia VisserGrant SwanbyMaurice CarpedeMarius WeyersAlbert MaritzKarlé Briedenhann, te još mnogi drugi. Južnoafrička premijera ovog filma će se održati 28. rujna 2018.

 

IMDB

Official site

Official Facebook Page

1981 – RECCE, Henk Viljoen, is wrongfully declared KIA behind enemy lines. Abandoned by his superiors; it’s a race for survival in which his mental and physical abilities are pushed to their limits, as he navigates his way through the treacherous Angolan war zone in an effort to make his way home to his loved ones.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.