Akcija

NAJAVA – 5th Passenger (2018)

Svi oni koji sebe vole zvati (hard core) Star Trek fanovima zasigurno znaju tko su Tim RussArmin ShimermanMarina Sirtis, ili pak Doug Jones, i njima će nezavisni SF triler 5th Passenger redatelja i ko-scenarista Scottya Bakera biti tim više zanimljiv(iji). Za one kojima ova imena možda ipak nisu poznata, reći ću samo da je spomenuta četvorka igrala poznate likove u raznoraznim verzijama Star Trek serija, te da se svi zajedno pojavljuju u spomenutom filmu.
5th Passenger je film o peteročlanoj ekipi koja je prisiljena pobjeći u kapsuli za spašavanje koja je namijenjena samo za četvero nakon što njihov svemirski brod biva uništen. Ali baš u trenutku kada se činilo da će petorka biti spašena, izvanzemaljsko biće se ukrca na njihovu letjelicu i napadne ih.
Ovako na prvu ruku, 5th Passenger zvuči kao jeftina nezavisna inačica Aliena, što iako kranje neoriginalno, nije nužno loša stvar. Osim već spomenute četvorke s početka najave, u filmu će se još pojaviti Mindy RobinsonDavid LimManu IntiraymiAnn HuReka Rene, te još neki. Američka VOD premijera ovog filma će se održati 10. srpnja 2018.

 

IMDB

Official Facebook Page

Five crew members are forced into an escape pod built for four after their starship is destroyed. Just as rescue seems imminent, an alien creature boards their craft and attacks them.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.