Akcija

NAJAVA – On the Ropes aka Betrayal (2018)

Kako bi publici što bolje prodali svoj najnoviji film, filmski studiji obično na plakate ili u trailere ubace ono čuveno “od redatelja tog i tog filma”, ili “od producenata tog i tog filma”, odnosno, “od studija koji vam je donio taj i taj film”. Jer kao, lakše ćemo “popušit foru” ako znamo da iza spomenutog filma stoji ekipa koja je prethodno snimila neki ultra hvaljena i dobar naslov. Autori kanadskog borilačkog akcića On the Ropes redatelja i scenarista Jamesa Marka, inače kaskadera koji je radio na nekoliko poznatih filmovima, su se očito odlučili našaliti na račun takve promocije, pa tako u traileru za ovaj film stoji “od kaskadera koji su radili na filmovima kao što su The Hunger Games, Skyfall i Hitman: Agent 47.
On the Ropes (poznat još i pod naslovom Betrayal) je priča o dva brata koji nakon smrti svog oca, inače vođe velike kriminalne organizacije, shvaćaju da su najveća prijetnja za njihovo naslijeđeno kriminalno carstvo upravo njih dvojica. Ono što uslijedi nakon toga je bespoštedna borba za premoć koja prijeti uništenjem svega što je njihov starac izgradio.
Ekipa filma On the Ropes se doduše ima čime pohvaliti, a to je zabavan njemački homage akciji 80-ih pod naslovom Plan B: Scheiß auf Plan A. Ako volite nezavisne akcijske i borilačke filmove, i obožavate Stallonea, Bruce Leea, i  generalno 80-e, onda Vam preporučam da pogledate Plan B. Doduše, to bi možda mogao biti problemčić jer film nije dostupan na english friendly izdanju (čak ni na torrentima). Iako, dostupan je na HBO Go, pa ukoliko imate taj kanal, pogledajte ga tamo pod naslovom Rezervni Plan.
U glavnim ulogama su Can AydinPhong GiangCha-Lee YoonTina PereiraJoseph Di MambroPeter FrangellaMatthew Sauvé, te još mnogi drugi. On the Ropes izlazi 03. srpnja 2018. na DVD-u, u HD-u i na VOD platformama.

IMDB

Following the sudden death of their father, two brothers realize the greatest threat to their criminal empire might just be each other. A no holds barred battle for power ensues that threatens to destroy everything their old man built.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.