Akcija

NAJAVA – Pathfinder (2018)

Preživjeti u nepoznatom i opasnom okruženju, bez nekih osnovnih stvari iz svakodnevnice, zasigurno nije jednostavno. A mnoge, unatoč borbi i trudu i želji za preživljavanjem, u konačnici takva situacija čak košta i života. A tko će preživjeti, i hoće li itko uopće preživjeti u Kineskom SF trileru Pathfinder redatelja i scenarista Zhanga Xiaobeia ostaje nam tek za vidjeti.
Naime, Pathfinder donosi priču o posadi broda Pathfinder koji se sruši na nepoznatom pješčanom planetu. U pokušaju da prežive, posada će se suočiti sa mnogobrojnim smrtonosnim preprekama i problemima.  Uz to će i otkriti da njihova nesreća krije veliku tajnu.
Pathfinder je snimljen prema istoimenom popularnom online stripu, i sudeći po viđenom u traileru, ovako na prvu ruku izgleda kao svojevrsni mix Mad Maxa: Fury Road i Marsovca. U glavnim ulogama su Yang Song, Xi Qi, Jingjing Qu, Lie Wang, Chun Yushan, Xiaobin Zhou, Eric Hsiao, Li Yazhen, i Zi-xin Wei. Premijera ovog filma će se održati do kraja 2018., ali točan datum još uvijek nije poznat.

 

 

Crew members from the spacecraft “Pathfinder” are accidentally stranded in an alien planet and must make their way back to the ship to save themselves and any other survivors. But their accident conceals a great secret…

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.