Akcija

NAJAVA – Bad Investigate (2018)

Što je zajedničko korumpiranom policajcu, dvojci jebivetara (znam, mogao sam napisati kretena, ali ovako je bolje), opasnom narko dileru, i jednom blesavom FBI agentu!? Znam da ovaj uvod zvuči poput nekog lošeg vica, ali činjenica je da su svi oni zapravo likovi portugalske akcijske komedije Bad Investigate redatelja i scenarista Luisa Ismaela.
Bad Investigate donosi između ostaloga priču o Romeu, korumpiranom policajcu koji unajmi Lexa i Cida da ometaju FBI agenta Sama Folkesa u njegovoj namjeri da uhvati opasnog narko dilera. Njihov zadatak je da sami uhvate Xaviera Cruza, opasnog narko dilera koji pak želi osvetiti smrt svog brata, no stvari baš i neće ići prema planu.
Film je snimljen sa budžetom od svega 500 tisuća €, a u glavnim ulogama su Luis IsmaelFrancisco MenezesEnrique ArceJ.D. DuarteEric da SilvaRobson Nunes, te još mnogi drugi. Portugalska premijera ovog filma se održala još u siječnju 2018., pa je moguće da je film već dostupan za gledanje, iako ga zasigurno neće biti lako pronaći.

IMDB

Official Facebook Page

When Romeu, a dirty police sub-comissionary forces Alex and Cid to deceive agent Sam Folkes from FBI, it’s not gonna end up well. Their mission: hunt down Xavier Cruz, an extremely dangerous drug dealer who’s seeking revenge for the death of his brother.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.