Akcija

NAJAVA – How It Ends (2018)

Gledam neki dan TV, i šaltajući kanale, naletim na neku reality emisiju koja prati pojedince koji se pripremaju za smak svijeta. Svaki od njih ima neku svoju ideju kako će doći do sudnjeg dana, i što će biti razlog za to, pa tako svatko od njih ima drugačije pripreme. Jedan brije da će doći do nuklearnog rata. Drugi da će krahirati burze što će dovesti do kaosa. Treći pak brije na EMP udar. I nisu samo oni uključeni u te pripreme, već i njihove obitelji, supruge, djeca, starci! To me u konačnici dovelo do dva zaključka! Prvo, ljudi su fakat freakovi i budale (iako to nije nikakva novost), i drugo, u slučaju bilo kakve apokalipse, ja bi vjerojatno bio među prvima koji bi izginuo, pa čemu da se uopće i brinem.
A kako će, i hoće li uopće preživjeti junak nezavisnog post-apokaliptičnog akcijsko-avanturističkog filma How It Ends redatelja Davida M. Rosenthala, ostaje nam tek za vidjeti. How It Ends je snimljen u ko-produkciji Kanade i SAD-a, a donosi priču o očajnom ocu koji se svim silama pokušava vratiti kući svojoj trudnoj ženi nakon misterioznog apokaliptičnog događaja koji sve pretvori u kaos.
Film je snimljen sa budžetom od (čak) 20 milijuna $, a u glavnim ulogama su Theo JamesKat GrahamForest WhitakerKerry BishéNicole Ari ParkerGrace DoveLanie McAuleyMark O’Brien, te još mnogi drugi. VOD i limitirana kino premijera će se u Americi, Njemačkoj, Francuskoj i Singapuru održati na isti dan, 13. srpnja 2018.

 

 

IMDB

A desperate father tries to return home to his pregnant wife after a mysterious apocalyptic event turns everything to chaos.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.