Akcija

Online Kino – Uncharted: Live Action Fan Film (2018)

Kada je riječ o filmskim ekranizacijama popularnih stripova, romana, ili pak video-igara, fanovi istih često već unaprijed imaju na umu neko glumačko ime koje bi voljeli vidjeti u ulozi njihovog omiljenog junaka, odnosno junakinje. No, kada do (službene) filmske ekranizacije napokon i dođe, fanovi često budu razočarani jer hollywoodski producenti te uloge obično dodijele velikim glumačkim zvijezdama koje fizički naprosto odudaraju od likova koje portretiraju. Kao primjerice Tom Cruise u ulozi Jacka Reachera koji je u romanima opisan kao plavokosa mišićava gromana od 2 metra, dok je s druga strane Cruise, da prostite, “kepec od metar i žlet”. Daleko do toga da Cruise u konačnici nije odradio izvrstan posao tom (jako dobrom) filmu, ali da bi netko poput Dolpha Lundgrena ili Kevina Duranda bio fizički primjereniji u toj ulozi, pa bi.
Kada je riječ o popularnom serijalu video-igara Uncharted, o čijoj filmskoj ekranizaciji se govori već nekoliko godina, fanovi istoga (uključujući i mene), već godinama priželjkuju Nathana Filliona u ulozi zabavnog pustolova i lopova Nathana Drakea, jer je pljunuti on. No, umjesto njega, u toj ulozi će(mo) dobit Toma Hollanda kao mlađahnog Drakea. Naravno da ne valja film otpisivati unaprijed, samo na temelju (pogrešnog) castinga, ali da su mnogi razočarani i da imaju niska očekivanja od nadolazeće ekranizacije, pa jesu, i imaju.
Na sreću, Fillion je odlučio poslušati fanove Uncharted serijala, tim više jer je i sam fan istoga, pa je u suradnji sa redatelje, ko-scenaristom i ko-producentom Allanom Ungarom snimio kratkometražni, 15-minutni Uncharted: Live Action Fan Film! Osim njega u ovom kratkišu još glume Stephen LangGeno SegersMircea Monroe, te Ernie Reyes Jr. i Aldo Gonzalez. Film u cijelosti možete pogledati na linku ispod, a valja još spomenuti i to kako su prve reakcije fanova spomenutog serijala izvrsne! Ljudi su naprosto oduševljeni, i nadaju se da će Sony na temelju ovog filmića odriješiti kesu i snimiti dugometražni film sa Fillionom u glavnoj ulozi. Tko zna, možda se to zbilja i dogodi, a do toga, bacite oko na Uncharted: Live Action Fan Film.

 

 

IMDB

Nathan Drake is in the search of a mysterious treasure from Alfonso De Albuquerque.

WATCH MOVIE

   

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.