Akcija

NAJAVA – Final Score (2018)

Nogomet i uspjeh takozvanih Vatrenih su ovih dana tema većine portala, novina i informativnih emisija. A piše se i priča o tome konstantno na društvenim mrežama, odnosno po kafićima. A čini se da se ni u filmskom svijetu ne može pobjeći od nogometnih tema, jer je nogometno događanje u centru zapleta niskobudžetnog britanskoga akcijskog trilera Final Score redatelja Scotta Manna.
Radnja ovog filma je smještena na nogometni stadion gdje skupina naoružanih kriminalaca preuzme kontrolu i tako ugrozi živote 35 tisuća navijača. Ali planove će im pokvariti bivši vojnik Michael Knox koji će biti primoran upotrijebiti svoje vojničke vještine kako bi spasio sve posjetitelje, uključujući i kćerku svog palog suborca.
I više je nego očito kako je Final Score inspiraciju povukao iz kultnog klasika Die Hard, a neki će zasigurno povući paralele i sa još jednim “Die Hard klonom”, akcijskim trilerom Sudden Death sa Jean-Claude Van Dammeom iz 1995., koji je također bio smješten u slično sportsko okruženje (hokejašku dvoranu).
Final Score je snimljen sa budžetom od 20 milijuna $, a u glavnim ulogama su Dave BautistaPierce BrosnanRay StevensonLucy GaskellMartyn FordRalph Brown, te još mnogi drugi. Film će 07. rujna istovremeno krenuti u limitiranu UK kino distribuciju, i digitalnu distribuciju putem Sky Cinema platforme.

 

IMDB

A group of heavily armed criminals take control of a stadium packed with 35,000 football fans.  Ex-soldier Michael Knox is forced to use skills from his military background and everything at his disposal to save the spectators, including the life of a fallen comrade’s daughter.

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.