Nagradna Igra

Tarantino: NAGRADNA IGRA – DOBITNICI!

Nagradna igra koju smo održali na našoj Facebook stranici, gdje ste u anketi glasali za svoj omiljeni film Quentina Tarantina, je gotova nakon 4 dana glasanja. Kao što sam već objavio, također na Facebook stranici, u toj anketi je, pomalo očekivano, pobijedio PULP FICTION! U TOP5 su se još našli (također očekivano) RESERVOIR DOGS (na 2. mjestu) i KILL BILL: VOL.1 (na 4. mjestu), te iznenađujuće, dva novija Tarantinova filma, INGLOURIOUS BASTERDS (na 3. mjestu) i THE HATEFUL EIGHT (na 5. mjestu). A najmanje glasova, i to samo jedan-jedini je osvojila JACKIE BROWN.

Sveukupno je glasalo vas 113, što je i više nego solidna brojka. Hvala svima koji su sudjelovali i glasali za svoj omiljeni film, no u konačnici je samo troje imalo sreće! Da troje! Znam, znam, najavio sam da ću dijeliti dvije nagrade, no imao sam još jednog asa u rukavu, iznenađenje koje sam čuvao za sam kraj (DEATH PROOF pljosku), pa sam umjesto dvije, podijelio tri nagrade. A dobitnici nagrada, tj. dobitnice su…

1. NAGRADA – Gordana Grabar

2. NAGRADA – Vera Golenko Varga

3. NAGRADA – Antonija Oremuš

Detalje samog izvlačenja možete pogledati u videu ispod, stoga klik, klik na video…

Još jednom, veliko hvala svima koji su sudjelovali. Sretnim dobitnicama čestitiam još jednom, a svima ostalima više sreće drugi puta. Nadam se da ćete nas nastaviti i dalje pratiti, kako ovdje, tako i na Facebook stranici. Trudit ćemo se i dalje pružati zanimljiv sadržaj i donositi najave (manje ili više) zanimljivih filmova iz cijeloga svijeta, recenzije, tematske članke, kao i nove nagradne igre, te štošta drugo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.