Argentina

NAJAVA – Animal (2018)

Često mislimo kako držimo sve konce u rukama, i kako nam je sve pod kontrolom. Ponekad je to zbilja tako, i stvari se zbilja odvijaju onako kako smo ih mi zamislili; karijera, obitelj, i generalno, sretan život. Ali onda naletimo na jedan mali “kamenčić spoticanja” zvan zdravlje, i tada sve ode k vragu! Upravo će takvu sudbinu doživjeti junak triler drame Animal redatelja i ko-scenarista Armandoa Boa koja je snimljena u ko-produkciji Argentine i Španjolske.
Junak ove priče je Antonio, sredovječni muškarac koji ima savršen život; obitelj koja ga voli, dobar posao i lijepu kuću. Ali njegov savršeni balončić pukne u trenutku kada sazna da pod hitno treba transplantaciju bubrega! Antonio je oduvijek bio čovjek koji je sve radio po pravilima, ali kada shvati da zakonskim putem neće doći do novog bubrega, novonastala situacija će ga natjerati da otkrije zvijer u sebi.
Redatelj Armando Bo je inače jedan od scenarista i producenata Oscarom nagrađenog filma Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), a ovo mu je prvi (dugometražni) uradak nakon spomenutog naslova. U glavnim ulogama su Guillermo FrancellaCarla PetersonGloria CarráMarcelo SubiottoMercedes De SantisFederico SallesMajo ChicarJoaquín Flammini. Argentinska premijera ovog filma se održala u svibnju 2018, a do kraja godine bi film trebao izaći na DVD-u/Blu Ray-u.

IMDB

Antonio has the perfect life: a loving family, a good job and a nice house. But that bubble bursts when he finds out he’s in urgent need of a kidney transplant. Antonio has always been a by-the-book kind of guy, but when all legal means for obtaining a kidney fall through, he turns to the black market where he’s forced to the moral edge by a couple who put his desperation to the test.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.