Akcija

NAJAVA – Foxtrott Six (2019)

Znate li tko je Mario Kassar? Da li vam je poznato to ime? Ako ste odrasli gledajući filmove kao što su First BloodRambo II, Rambo III, Total Recall, Red Heat, Cliffhanger, Universal SoldierBasic Instinct ili pak Terminator 2: Judgment Day, onda zasigurno znate da je njegovo ime i prezime, zajedno sa Andrew G. Vajnom, krasilo uvodne špice svih spomenutih naslova, te da je ovaj dvojac, zajedno sa svojom kultom kompanijom, Carolco Pictures, svojevremeno žario i palio Hollywoodom!
Na žalost, Dvojac Kassar-Vajna već godinama ne surađuje, Carolco Pictures je (o)davno propao, a Kassar…Kassar se nakon nekoliko financijskih flopova kao što su Cutthroat IslandBasic Instinct 2, i Terminator Salvationnaprosto povukao iz svijeta filma. No, nakon punih 10 godina pauze, Kassar se vraća u producentsku stolicu u 2019. sa indonezijskim akcijski filmom Foxtrott Six redatelja Randya Korompisa kojemu je ovo debitantski uradak.
O ovom filmu ne postoji mnogo informacija, zaplet je u potpunosti nepoznat, a film još nema ni svoju imdb stranicu. Zna se tek da je u njega uloženo 10 milijuna $, što je 10x više nego što koštaju prosječni indonezijski filmovi. Također, poznato je i to kako Kassar i kompanija zaslužna za The Raid filmove imaju u planu sa ovim filmom pokrenuti prvu indonezijsku franšizu u Hollywood stilu, te da se za koreografiju borbi pobrinuo Uwais Team.
U glavnim ulogama će se naći Oka AntaraVerdi SolaimanArifin PutraChicco JerikhoRio DewantoEdward AkbarAurélie Moeremans, te Julie Estelle. Foxtrott Six bi svijetlo dana trebao ugledati u 2019., ali o točnom datumu za sada još nema riječi, te ću vas o tome obavijestiti naknadno.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.