Biografski film

NAJAVA – American Animals (2018)

Većina nas vodi posve obične, a reći će neki, i dosadne živote, i sasvim smo zadovoljni time. No, pojedinci traže nešto više od toga, žele uzbuđenje, žele slavu, novac, nešto što će ih izdvojiti od ostatka društva, učiniti drugačijima. Tome su težili i junaci nezavisne krimi triler drame American Animals redatelja i scenarista Barta Laytona, no te težnje su im se u konačnici obile o glavu.
American Animals je snimljena u ko-produkciji SAD-a i Velike Britanije, a donosi nevjerojatnu ali istinitu priču o skupini tinejdžera koji su 2004. godine pokušali izvesti jednu od najodvažnijih pljački umjetnina u povijesti Amerike.
Dečki su u konačnici, na žalost, uhvaćeni, te je svaki od njih bio osuđen na 7 godina zatvora. Njih su u filmu portretirali Evan PetersBarry KeoghanBlake Jenner, i Jared Abrahamson, dok ostatak glumačke ekipe čine Ann DowdUdo KierDrew StarkeyLara GriceJane McNeill, te još mnogi drugi. Film je do sada bio prikazan na mnogobrojnim filmskim festivalima (Sundance Film Festival, South by Southwest Film Festival, Sydney Film Festival itd.), a 01. lipnja se održala i službena limitirana američka premijera. Britanska premijera je pak zakazana za 07. rujna 2018.

IMDB

Official site

Official Facebook Page

American Animals is the unbelievable but entirely true story of four young men who attempt to execute one of the most audacious art heists in U.S. history.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.