Akcija

NAJAVA – Golden Job (2018)

Zlato je oduvijek bilo na cijeni, a ni danas nije ništa drugačije, unatoč činjenici što zlato nije najvrjedniji plemeniti metal na svijetu (to je Rodij), i unatoč tome što cijena zlata iz godine u godinu pada. Primjera radi, kilogram zlata danas košta malo manje od 250 tisuća kuna, što će reći, da bi za jednu zlatnu polugu koja u prosjeku teži cirka 12,5 kilograma, dobili negdje oko 3,1 milijuna kuna! Nije loše, zar ne, treba samo imati polugu zlata. Na žalost, većina nas vjerojatno nikad neće nabaviti tu jednu zlatnu polugu, no, junaci hongkoškog akcijskog trilera Golden Job redatelja Kar Lok China, će “nabaviti” i više od jedne!
Golden Job donosi priču o petero prevaranata i pljačkaša koji se uskoro namjeravaju umiroviti. Međutim, dok pripremaju bezazlenu momačku večer za jednog od njih, nesvjesno postanu dijelom velike pljačke koji je isplanirao međunarodno poznati narko boss.
U glavnim ulogama su Michael TseJerry LambEric TsangEkin ChengSergej OnopkoJordan Chan, te još mnogi drugi. Hongkoška premijera filma Golden Job će se održati 20. rujna 2018.

IMDB

Five con artists are planning to retire soon. However, while they are throwing an innocent bachelor party, they unwittingly get caught up in a heist planned by an international drug lord.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.