Akcija

NAJAVA – In Like Flynn (2018)

Prije nego što su postali slavni i bogati, mnogi Hollywoodski glumci i glumice su vodili manje-više normalne živote. Ali životne priče pojedinih Hollywoodskih zvijezda su toliko sulude da i same zaslužuju filmsku adaptaciju, kao primjerice životna priča filmske legende Errola Flynna. O njemu je do sada snimljeno već nekoliko filmova (My Forgotten Man aka FlynnThe Last of Robin Hood), ali uskoro stiže još jedan biografski film koji se bavi Flynnovim ranim životom, prije nego što je postao poznat i slavan. Riječ je o australskoj biografskoj avanturističkoj drami In Like Flynn koju je režirao Russell Mulcahy.
Ovaj biopic se bavi Flynnovim ranim životom u Australiji, prije nego što je postao internacionalno poznata filmska zvijezda. U tom razdoblju Flynn je bio avanturist, krijumčar opijuma, kockar, ulični borac, ženskar, te tragao za zlatom.
Film je baziran na ranoj Flynnovoj autobiografiji “Beam Ends”, a snimljen je sa budžetom od 10 milijuna $. U glavnim ulogama su se našli Thomas CocquerelCorey LargeWilliam MoseleyClive StandenCallan MulveyDavid WenhamDavid Hennessey, te još mnogi drugi. Australska kino premijera ovoga filma će se održati 11. listopada 2018.

IMDB

The biopic depicts Flynn’s roust-about early life in Australia, before he became an internationally famed celebrity. In those days he was an adventurer, opium smuggler, gambler, street fighter, womanizer, and gold prospector. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.