CGI

NAJAVA – Await Further Instructions (2018)

Veliki blagdani poput Uskrsa ili Božića su između ostaloga (rijetki) trenuci kada se velike obitelji okupljaju i druže na jednom mjestu. Ali ti trenuci ponekad mogu biti kaotični, jer obiteljski odnosi ponekad mogu biti poprilično zamršeni i problematični, što dovodi do sukoba i tenzija. Ali kao da to samo po sebi nije dovoljno, obitelj iz britanskog misterioznog horor trilera Await Further Instructions redatelja Johnnya Kevorkiana, će se naći usred misteriozne situacije koja će obiteljske tenzije podići na jednu novu razinu.
Radnja ovoga filma je smještena na sam Božić, gdje upoznajemo obitelj Milgram koja se budi i saznaje da je njihova kuća okružena nekakvom misterioznom crnom supstancom. Nešto veliko se očito zbiva vani, ali što točno – nekakva nesreća, teroristički napad, nuklearni rat! Usred zastrašujuće rasprave, obitelj uključi televiziju, očajnički tražeći bilo kakvu informaciju. Ali umjesto vijesti, na ekranu se pojavi poruka: “Ostanite u zatvorenom prostoru i pričekajte daljnje upute”. Njihova paranoja ubrzo eskalira u krvavo krvoproliće.
U glavnim ulogama su David BradleyAbigail CruttendenHolly WestonSam GittinsGrant MastersNeerja Naik, i Kris Saddler, Await Further Instructions je 26. kolovoza bio prikazan na FrightFestu u Londonu, a našao se i na programu Cinepocalypse Festa gdje je osvojio nagradu publike. Američka premijera ovoga filma će se održati 06. listopada 2018.

IMDB

It’s Christmas Day and the Milgram family wake to find a mysterious black substance surrounding their house. Something monumental is clearly happening right outside their door, but what exactly – an industrial accident, a terrorist attack, nuclear war? Descending into terrified arguments, they turn on the television, desperate for any information. On screen a message glows ominously: ‘Stay Indoors and Await Further Instructions’. As the television exerts an ever more sinister grip, their paranoia escalates into bloody carnage.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.