Akcija

NAJAVA – Rampant (2018)

Prije dvije godine, 2016. da budem precizniji, “zombie žanr” je na kratko “živnuo” i ponudio nešto zanimljivo, čak i drugačije! To je bio korejski zombie film Train to Busan redatelja i ko-scenarista Sang-ho Yeona, po mom skromnom mišljenju najbolji film te godine (barem na mojoj listi). Od tada nije snimljeno mnogo zombie filmova, a i to što je snimljeno je (po običaju) bilo so-so. No, ove godine izlazi još jedan korejski zombie film koji će ponuditi nešto malo drugačije u okvirima ovog (pod) žanra, a riječ je povijesnom zombie filmu Rampant redatelja Sung-hoon Kima.
Tama se nadvila nad drevnu Koreju; kvožedna bića poznata kao “Noćni Demoni” su “pregazila” cijelu zemlju! Na povratku iz dugogodišnjeg zarobljeništva, Princ Lee Chung će otkriti da će trebati snagu cijelog kraljevstva kako bi zaustavio krvavi divlji pohod koji se širi diljem zemlje.
U glavnim ulogama ovog povijesnog (zombie) spektakla su Hyun BinDong-Gun JangEui-sung KimWoo-jin JoJu-hyuk KimDal-hwan Jo, te još mnogi drugi. Korejska premijera će se održati 02. listopada 2018.

IMDB

A darkness looms over ancient Korea: murderous creatures known as Night Demons have overrun the country. Returning from a long imprisonment abroad, Prince Lee Chung discovers that it will take the strength of his entire kingdom to stop the bloody rampage spreading across the nation.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.