Drama

NAJAVA – Jet Trash (2016)

Kažu da se od prošlosti ne može pobjeći, bez obzira koliko se trudili, i da loše odluke kad-tad stignu na naplatu. A da je tome uistinu tako osjetiti će na svojoj koži junaci nezavisne britanske artsy krimi triler drame Jet Trash redatelja Charlesa Henria Bellevillea.
Film je zapravo snimljen u ko-produkciji Velike Britanije i Indije, a donosi priču o Leeu i Sol, dvoje mladih koji se kriju na plaži u Južnoj Indiji krateći vrijeme seksom, drogom i zabavama. Ali nevolja dođe u raj u trenutku kada se pojavi Vix, predivna djevojka iz Leeove prošlosti. A situacija ubrzo postane još gora kada Lee slučajno ubije svetu kravu pa se dvojac nađe u bijegu pred korumpiranim policajcima, lokalnim huliganima, gangsterima i…misticima!
Jet Trash je nastao prema romanu “Go” autora Simona Lewisa, a filma datira još iz 2016. godine, kada je imao i limitiranu kino premijeru u Engleskoj. No, službena VOD i DVD premijera će se održati tek ove godine, točnije 04. rujna 2018. U glavnim ulogama su Sofia BoutellaRobert SheehanOsy IkhileJasper PääkkönenCraig ParkinsonAdelayo Adedayo, te još mnogi drugi.

IMDB

Lee and Sol are hiding out on a beach in Southern India living a slacker life of sex, drugs and parties. Trouble comes to paradise when Vix, a beautiful girl from Lee’s past, turns up. Things get worse when Lee accidentally kills a holy cow and the gang find themselves up against crooked cops, local hoodlums, gangsters…. and mysticism. How far do you have to go to get away?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.