Horror

NAJAVA – Extremity (2018)

Definicija mazohizma kaže da je “mazohizam psihički poremećaj koji rezultira sklonošću osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju”. Ne znam za vas, ali ja definitivno nisam sklon takvom egzibicionizmu, no to se ne bi moglo reći za junakinju  nezavisnog kanadskog psihološkog horora Extremity redatelja Anthonya DiBlasia, inače redatelja filma Last Shift.
Extrimity donosi priču o Allison, mladoj ženi problematične prošlosti koja se svojevoljno prijavi na jedan poprilično ekstreman tretman poznat kao Perdition. Ona vjeruje da će joj taj tretman pomoći da istjera svoje unutarnje demone i da se suoči sa traumama koje ju muče. Ali ubrzo će shvati koliko će biti šokantna njezina iskušenja i kakve mračne tajne su “zakopane” u njezinoj psihi.
U glavnim ulogama su Dana ChristinaSeptember D’AngeloFelissa RoseTiffany ShepisRicky Dean LoganDylan SloaneAngelique Berry, te još mnogi drugi. Američka premijera ovoga filma će se održati 17. rujna 2018. u Los Angelesu, a o kraja godine, ili početkom 2019., film će (vjerojatno) krenuti u VOD distribuciju.

IMDB

Allison, a young woman with a severely troubled past who signs up for an extreme haunt called Perdition. She believes that putting herself through Perdition’s nightmarish trials will help her exorcise her internal traumas, but has no way of knowing just how shocking her ordeal will be-or what dark secrets buried in her psyche will emerge.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.