Akcija

NAJAVA – Master Z: Ip Man Legacy (2018)

Uspješni filmovi su oni koje prate dobre kritike i ogromna zarada, nisu nužno (uvijek) dobri i(li) najbolji (iako ima i takvih), ali su uspješni. A sa uspjehom dolaze i nastavci, te na kraju krajeva, pin-off filmovi. Jedan od uspješnijih, i još k tome kvalitetnijih i dobrih filmova je svakako Yip Man redatelja Wilsona Yipa koji je naknadno dobio još dva nastavka. U produkciji je još jedan, 4. film, Yip Man 4, ali prije toga izlazi i spin-of uradak, Kineska borilačka akcijska drama Master Z: Ip Man Legacy redatelja Woo-Ping Yuena.
Master Z prati Cheung Tin Chia kojega smo imali prilike vidjeti u filmu Yip Man 3 gdje se suočio sa Yip Manom osobno, Donnie Yenom, i izgubio. Ali je lik očito bio toliko zanimljiv da su mu odlučili dati zaseban film. U ovom spin-offu, nakon što je izgubio borbu protiv Yip Mana, Cheung se pritajio i odmaknuo od javnosti, no ubrzo upadne u nevolje nakon što se potuče sa moćnim strancem.
Cheunga ponovno igra Jin Zhang, a osim njega glumačku ekipu čine poznata imena kao što su Dave BautistaMichelle Yeoh i Tony Jaa! Za sada još nije poznato hoće li se u filmu, barem na kratko, u cameo ulozi pojaviti i Donnie Yen, ali ne bi me iznenadilo da to uistinu bude slučaj. Master Z bi premijeru trebao imati do kraja 2018., no točan datum za sada još nije poznat.

 

IMDB

While keeping a low profile after his defeat from Ip Man, Cheung Tin Chi gets into trouble after getting in a fight with a powerful foreigner.

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.