Akcija

NAJAVA – Thugs of Hindostan (2018)

Velika Britanija, odnosno Britansko carstvo je nekoć bila najveća država u povijesti i kolonijalna sila, te su britanci imali kolonije diljem svijeta, od Afrike, preko Azije, Indije, pa sve do Amerike. Ali opće je poznato da su Britanci bili tirani te da činili zločine nad domorocima, zbog čega su im se pojedinci tih potlačenih naroda često suprotstavljali. Kao primjerice junak Indijskog akcijsko-avanturističkog spektakla Thugs of Hindostan redatelja i scenarista Vijaya Krishna Acharya.
Thugs of Hindostan je baziran na romanu “Confessions of a Thug” autora Philipa Meadowsa Taylora iz 1839. godine, a donosi priču o razbojniku pod imenom Ameer Ali i njegovoj bandi, koji su predstavljali ozbiljan izazov Britanskom carstvu u Indiji između 1790. i 1805. godine.
Film je snimljen na Malti sa budžetom od čak 20 milijuna $, što ga čini najskupljim filmom snimljenim van granica Indije u povijesti Indijske kinematografije. Uz sve to, film bi trebao sadržavati jednu od najraskošnijih i najvećih akcijskih sekvenci ikada viđenih na filmu.
U glavnim ulogama su Aamir KhanKatrina KaifAmitabh BachchanFatima Sana ShaikhLloyd OwenAbdul Quadir AminJackie Shroff, te još mnogi drugi, a Indijska premijera ovoga filma će se održati 08. studenoga 2018.

 

IMDB

The movie tells us about a thug named Ameer Ali and his gang, whose nefarious ways posed a serious challenge to the British Empire in India between 1790 and 1805.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.