Akcija

NAJAVA – Nicky Larson (2019)

Strip adaptacije danas prolaze jako dobro na kino blagajnama, barem kada su u pitanju Marvel i DC, koji su manje-više čista garancija zarade. Što se tiče ostalih filmskih ekranizacija što poznatih, što manje poznatih stripova, tu uvijek postoji određena doza kocke, i teško je reći što će proći kod publike, a što ne. Pa ipak, filmaši se hvataju raznoraznih strip naslova koje žele preseliti na veliko platno. Jedan od takvih naslova je i Nicky Larson,Francuska akcijska komedija redatelja i ko-scenarista Philippea Lacheaua, nastala prema kultnoj istoimenoj mangi Tsukasa Hôjôa.
Nicky Larson je priča o istoimenom privatnom istražitelju koji je opsjednut lijepim ženama koje ga angažiraju za raznorazne zadatke, zbog čega se često nađe u nevoljama.
Ovo inače nije prva ekranizacija spomenute mange, naprotiv. Nicky Larson je prvi put ekraniziran 1987. godine u obliku anime TV serije City Hunter. Kasnije je napravljeno cijelo brdo anime filmova (City Hunter: Ai to shukumei no MagnumCity Hunter: Hyakuman doru no inbôCity Hunter: Bay City Wars itd.), a 1993. godine, Jackie Chan je snimio i prvu igranu verziju spomenute mange, City Hunter, koji je, kako je kasnije priznao, jedan od njemu najmanje dragih filmova koje je snimio. Tako da je Nicky Larson istovremeno ekranizacija mange, ali i remake Chanovog filma.
U glavnim ulogama su Philippe LacheauAmélina LimousinÉlodie FontanDorothéeSophie Mousel, te Didier Bourdon, a u jednom (manjoj) ulozi se navodno pojavljuje i Pamela Anderson. Francuska premijera je zakazana za 06. veljače 2019.

IMDB

An adaptation of the cult manga Nicky Larson who follows the investigations of a private detective obsessed by the beautiful women.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.