Azija

NAJAVA – The Villagers (2018)

Od svih predmeta u školama, klincima je obično među najdražim predmetima tjelesni. To je gotovo jedini predmet gdje se ne treba ništa učiti, te se u konačnici tjelesni često svede na igranje nogometa i napucavanje lopte, zbog toga su učitelji tjelesnog među najdražim učiteljima. A upravo je učitelj tjelesnog odgoja glavni junak korejske triler drama sa elementima komedije pod naslovom The Villagers koju je režirao Lim Jin-soon.
Točnije, The Villagers je priča o učitelju tjelesnog odgoja Gi-cheolu kojeg zbog nezgodnog incidenta dodijele srednjoj školi van grada, i učenici pod imenom Yoo-jin koja dovodi u pitanje nestanak svoje prijateljice. Njih dvoje će zajedničkim snagama pokušati dokučiti što se dogodilo nestaloj djevojci, zbog čega će se i sami naći u opasnosti.
U glavnoj ulozi je sve popularniji korejski glumac Dong-seok Ma, a ostatak glumačke ekipe čine Sae-ron KimSang-Yeob LeeGwang JangOh Hee-JoonSeon-kyu Jin, te još mnogi drugi. Korejska premijera ovoga filma će se održati u studenom 2018., a početkom 2019. film će se zasigurno naći i na VOD platformama.

 

Story about a physical education teacher named Gi-cheol who is assigned to a countryside high school due to an unfortunate incident, and a student named Yoo-jin who questions the disappearance of her friend.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.