Akcija

NAJAVA – The Night Comes for Us (2018)

Kad je 2011. izašao The Raid, dogodilo se nekoliko stvari. Kao prvi, film je postao ogroman internacionalni hit! Možda ne toliko u financijskom smislu, koliko u kontekstu potkulture. Zatim, redatelj i scenarist spomenutog filma, Gareth Evans postao je poznato ime i tražena roba (iako uredno odbija ponude koje mu stižu od velikih studija), kao u ostalom i dobar dio glumačke ekipe. Iko Uwais i Yayan Ruhian su se čak zajedno pojavili u još nekoliko drugih filmova izuzev nastavka Racije (Star Wars: Episode VII – The Force AwakensBeyond Skyline), a ni zasebno im ne ide loše (Iko – Mile 22 i Headshot; Yayan – John Wick: Chapter 3). A tu je i Joe Taslim, koji je pored Ika u Raciji igrao drugu glavnu ulogu. On se također pojavio u nekoliko zvučnih naslova kao što su primjerice Furious 6 i Star Trek: Beyond.
No, krajem 2018., Joea ćemo moći gledati u dugo očekivanom samostalnom projektu, 
Indonezijskom akcijskom trileru The Night Comes for Us redatelja i scenarista Timoa Tjahjantoa. Film je najavljen još 2014., ali iz nekog razloga, produkcija se rastegla na gotovo pune 4 godine, a jedno vrijeme je čak bilo upitno hoće li film ikada i ugledati svijetlo dana!
Bilo kako bilo, The Night Comes for Us donosi priču o Itou, mafijaškom razbijaču koji odluči zaštiti djevojčicu koju je trebao ubiti, nakon čega se nađe u bijegu pred svojom bivšom bandom, te započne krvavu borbu na ulicama Jakarte.
Joe će se u ovom filmu pridružiti i Iko, i to ni više ni manje nego u ulozi negativca sa kojim će Joe u konačnici odmjeriti snage. Osim njih dvojice, u filmu još igraju Sunny PangZack LeeShareefa DaanishHannah Al Rashid, te Julie Estelle koju možda pamtite po ulozi “Hammer Girl” iz Racije 2The Night Comes for Us je premijeru imao 23. rujna na Fantastic Festu, a 19. listopada film dolazi na Netflix.

IMDB

Ito, a former triad enforcer must protect a young girl while trying to escape his former gang, setting off a violent battle on the streets of Jakarta.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.