Akcija

NAJAVA – Iceman 2 aka Iceman: The Time Traveler (2018)

Čak i najbolji prijatelji se ponekad posvađaju međusobno, zbog ovog ili onog razloga. Ponekad su te svađe kratke, a ponekad traju mjesecima, pa čak i godinama. U ovom slučaju, ta svađa će potrajati stoljećima! Pitate se o čemu ja tu sad trabunjam!? Pa ubiti, govorim o zapletu Kineske avanturističke akcijske fantasy komedije Iceman: The Time Traveler redatelja Wai Man Yipa, inače nastavku filma Iceman iz 2014. godine.
Točnije, Iceman 2 donosi priču o Ho Yingu, Carskom čuvaru i trojici njegovih prijatelja iz djetinjstva koji ga izdaju i odluče ubiti. Ali posve slučajno, sva četvorica ostanu pokopani i zamrznuti u vremenu. 400 godina kasnije nakon što bivaju odmrznuti, nastave svoju bitku tamo gdje su stali.
U glavnoj ulozi je (ponovno) Donnie Yen, a osim njega tu su još Simon YamBaoqiang WangShengyi HuangKang Yu, te Yasuaki Kurata. Ovaj nastavak je navodno snimljen u isto vrijeme kada i prvi film iz 2014., te je prvotno trebao izaći 2016., ali iz nepoznatih razloga premijera je odgođena u nekoliko navrata. Bilo kako bilo, Kineska kino premijera će se napokon održati 01. studenog, a ubrzo nakon toga možemo vjerojatno očekivati i američku Blu Ray i VOD premijeru.

IMDB

The imperial guard and his three traitorous childhood friends ordered to hunt him down get accidentally buried and kept frozen in time. 400 years later pass and they are defrosted continuing the battle they left behind.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.