Akcija

NAJAVA – The Brave aka Lazarat (2018)

Neke glumci će ostati zapamćeni po izvrsnim ulogama i jednako izvrsnim filmovima, kao primjerice Leonardo DiCaprio ili Tom Hanks. Drugi su pak, kao primjerice Danny TrejoEric Roberts i Michael Madsen, prvenstveno poznati po cijelom nizu uloga i filmova sumnjive kvalitete. A jedan od njih je i Armand Assante. Čovjek je nekoć bio glumac “velikog kalibra”, te je snimio nekoliko dobrih filmova (The Mambo Kings1492: Conquest of Paradise) dok danas uglavnom snima jeftine B-filmove. Ali čak i na tom polju uspijeva s vremena na vrijeme izbaciti nešto što izgleda zanimljivo, kao primjerice akcijski triler The Brave redatelja Williama Kaufmana.
The Brave je radnjom smješten u Albanski grad poznatom po proizvodnji i trgovini drogom, gdje elitna skupina policajaca odluči okončati rat protiv lokalne policije.
Film je snimljen u Bugarskoj sa budžetom od svega 2 milijuna $, a osim Assantea koji očito igra glavnog negativca, tu su još Louis MandylorIgor JijikineYuriy KutsenkoRavshana KurkovaGabriel Garko, te još mnogi drugi. The Brave je navodno Albansku premijeru imao još u travnju 2018., a do kraja godine, ili početkom 2019., film bi se mogao pojaviti i na DVD-u, odnosno VOD platformama.

 

IMDB

In an Albanian town known for drug production and trafficking an elite group of cops set out to end the war waged against the local police.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.