Akcija

NAJAVA – Furie aka Hai Phượng (2019)

Roditelj, bilo otac ili majka, i još k tome po mogućnosti bivši vojnik, CIA/FBI agent, ili nešto treće, koji brani ili spašava svoje dijete, priča koja je prožvakana na filmu već bezbroj puta! Od Komandosa pa sve do Takena, preko mnogobrojnih drugih naslova koje sada neću spominjati (ili se naprosto ne mogu sjetiti). Vijetnamski akcijski triler Furie redatelja Le-Van Kieta po tom pitanju nije mnogo drugačiji, osim što majka otetog djeteta nije ni bivši vojnik, ni bivši CIA/FBI agent, već bivša kriminalka zajebane prošlosti.
Točnije, ona je Ngo, bivša kriminalka koja se pritajila i ostavila svoj stari život iza sebe od kako je postala majka. Ali kada joj kćerku otmu ispred njezinih očiju, ispostavit će se da Ngo ne može pobjeći od svoje prošlosti.
U glavnoj ulozi je Veronica Ngo koju smo do sada imali prilike gledati u filmovima kao što su Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of DestinyBrightStar Wars: Episode VIII – The Last Jedi, te The Rebel. Vijetnamska premijera ovoga filma će se održati 22. veljače 2019., a nakon toga bi se film od 01. ožujka trebao pojaviti i na VOD platformama i američkog tržišta.

Ngo is a gangster who is lying low in the countryside after becoming a mother, but can’t escape her violent past when her daughter is kidnapped in front of her eyes.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.