Akcija

NAJAVA – Rust Creek (2018)

Još od pamtivijeka, žene su tretirane i okarakterizirane kao slabiji spol. I zaista, fizički one (možda) jesu slabiji spol, ali to ne znači da se ne mogu i ne znaju pobrinuti za sebe u obračunu sa opakim i zlim muškarcima, ako prilika zahtijeva to…barem neke od njih. A jedna od takvih je i junakinja nezavisne triler drame Rust Creek redateljice Jen McGowan.
A onda je Sawyer, mlada studentica koja se na putu za razgovor o poslu izgubi duboko u šumama Kentuckya nakon što krivo skrene. Zbog toga će ova mlada žena biti primorana da se suoči sa okrutnom prirodom i obrani od bande okrutnih razbojnika. Bit će ujedno prisiljena da sklopi neugodan savez s čudnim samotnjakom koji ima nepoznate namjere.
U glavnim ulogama su Hermione CorfieldDenise Dal VeraJeremy GlazerLaura GuzmanMicah HauptmanDaniel R. Hill, te još mnogi drugi. Rust Creek je do sada bio prikazan na nekoliko festivala (Bentonville Film Festival, Rhode Island International Film Festival, San Diego International Film Festival itd.), a na nekima od njih je osvojio i par nagrada, između ostaloga za najbolji film i režiju. A uz to, prat ga i solidne kritike. Službena premijera ovoga filma je zakazana za siječanj 2019.

IMDB

Official site

An overachieving college student gets lost on her way to a job interview. A wrong turn leaves her stranded deep in the Kentucky forest. The young woman must defend herself against the harsh elements and a band of ruthless outlaws. She is forced into an uneasy alliance with an strange loner who has unknown intentions.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.