Drama

NAJAVA – Piercing (2018)

Sigurno ste barem jednom u životu poželjeli nekoga ubiti! Možda u trenutku bijesa ili ljutnje, kada vas je taj netko nekim svojim činom doveo na sam rub zdravog razuma, kroz glavu vam je prošla ta mračna misao. Srećom, većina nas nikada ne prijeđe tu neku imaginarnu granicu koja dijeli dobro od lošeg, i ne sprovede maštu u djelo. Ali ima ipak i onih kod kojih taj ubilački poriv ipak prevlada. Jedan od takvih je i junak nezavisnog horor trilera Piercing redatelja i ko-scenarista Nicolasa Pescea, zbog čega će dotični kasnije možda i požaliti.
Nakon što je poljubio svoju ženu i dijete i krenuo na naizgled normalno poslovno putovanje, Reed se prijavi u hotelsku sobu kako bi ostvario nešto o čemu je oduvijek sanjao: savršeno ubojstvo. Reed unajmi prostitutku po imenom Jackie koju namjerava ubiti. Ali kako se njegov zlokobni plan razvija, Reed uskoro shvaća da se možda uvalio preko glave jer misteriozna prostitutka ima neke svoje planove.
U glavnim ulogama su Christopher Abbott i Mia Wasikowska, a osim njih tu su još Laia CostaOlivia BondMaria DizziaMarin IrelandDakota Lustick, te Wendell Pierce. Piercing je do sada bio prikazan na mnogo festivala, između ostaloga i na Sundance Film Festivalu, Sydney Film Festivalu, Edinburgh International Film Festivalu, Munich International Film Festivalu, (Fantasia Film Festivalu, te još mnogim drugima. Kritike su solidne, a film je osvojio i par nagrada. Službena američka premijera ovoga filma je zakazana za 01. veljače 2019.

IMDB

After kissing his wife and baby goodbye for a seemingly normal business trip, Reed checks himself into a hotel room to accomplish something he’s always dreamed of: the perfect murder. As his sinister plans unfold, he soon realizes he might be in over his head with a mysteriously unhinged call girl named Jackie.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.