Avanturistički film

NAJAVA – Taksi bluz (2019)

Posao taksista može ponekad biti uzbudljiv, jer taksisti svakodnevno susreću raznorazne karakterno različite i živopisne ljude koje prevoze u svojim automobilima. Baš zbog toga svjedoci su mnogobrojnih zanimljivih priča i još zanimljivijih situacija. Samim time o njima je do sada snimljeno i nekoliko filmova. Najpoznatiji je svakako Scorseseov Taxi Driver, ali tu su još i Night on EarthCollateral, kao i Taxi te prošlogodišnji korejski A Taxi Driver, kao i još neki drugi. Toj skupini naslova će se uskoro pridružiti Srpska avanturistička romantična komedija Taksi bluz redatelja Miroslava Stamatova.
Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist.  Kada se jedne večeri u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem, njih dvojica će upasti u mnogobrojne sulude situacije i upoznati mnoštvo živopisnih likova.
U glavnoj ulozi se našao popularni glumac Andrija Milosević, koji se zadnjih godina proslavio ulogom u iznimno popularnom humorističnom serijalom na ovim prostorima, Andrija i Andjelka. A tu su još Milena PredićTodor JovanovićAleksandra TomićNikola ĐuričkoSergej TrifunovićBojan Dimitrijević, te još mnogi drugi. Srpska premijera ovoga filma će se održati 17. siječnja 2019., a uz malo sreće, film će možda doći i u naša kina.

IMDB

Official Facebook Page

Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist i čije avanture pratimo tijekom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvorit će se u kaos kada se u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tijekom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilirati kroz taksi kao mušterije.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.