Specijal

Sretna Vam Nova 2019 Godina!!!

Ljudi imaju običaj na kraju godine napraviti neki presjek i rezimirati godinu koja je iza njih, te samim time izdvojiti one dobre ali i one loše trenutke koji su ih obilježili te godine. Ponukan time, ja sam isto odlučio napraviti nešto slično ovoga puta pa neću pisati samo o filmovima.
Dakle…2018. Pa…bila je to, sve u svemu…najblaže rečeno zanimljiva godina, posebice na privatnom planu. Naime, ove godine sam proveo po bolnicama i liječničkim ordinacijama više vremena nego zadnjih 10…ma što 10, zadnjih 15, pa možda čak i 20 godina zajedno! Naime, zadnjih 10-ak (i više) godina liječnika nisam ni posjećivao (osim ako ne računamo zubara), jer naprosto nisam trebao liječničku pomoć. Reklo bi se, bio sam zdrav ko dren! No, početkom prošle godine, stvari su se (naglo) promijenile, pa su moje posjete liječniku postale učestale, a odležao sam i 10-ak dana u bolnici, po prvi puta u životu. Zanimljivo iskustvo, nema šta!
Ali dobro, iako ovo sve skupa zvuči dosta dramatično, zapravo i nije, jer na sreću nisam ozbiljnije bolestan, tj., barem ja to tako ne doživljavam. Naime, početkom 2018. sam otkrio da imam dijabetes tip 2, ali sam u međuvremenu šećer doveo u red, što lijekovima, što tjelovježbom, pa se na kraju sve vratilo u svojevrsnu normalu, a i moji posjeti liječniku su se smanjili. A skinuo sam i 10-ak kila, što je svakako plus u svemu tome.
Sad kad sam to “istresao sa svojih pleća”, i zagnjavio vas svojim privatnim životom, red bi bio da kažem koju i o filmofilskoj 2018. godini, za koju mnogi tvrde da je bila poprilično loša, ili barem jedna od lošijih. Paaa…nije nužno bila nešto posebno, ali daleko od toga da je bila loša, i našlo se tu dovoljno zanimljivih, dobrih, pa čak i izvrsnih filmova koji su me oduševili na ovaj ili onaj način. Ali o tome ću nešto više reći tako početkom veljače, kada ću nadam se izbaciti svoju listu najboljih ali i najgorih filmova iz 2018. Biti će to vrlo vjerojatno u jednoj od epizoda (pomalo zapostavljenog) podcasta koju planiram snimiti sa kolegom Borisom, a kojeg smo nas dvojica pokrenuli u 2018., što je jedan od najvažnijih noviteta Filmova s Ruba u 2018.
Dakle, podcast ćemo nastaviti snimati i u 2019., nadam se učestalije nego u 2018., ali definitivno nismo odustali od toga, ako ste se kojim slučajem pobojali ili ponadali da je tome tako. A osim standardnih najava, pokušati ću malo učestalije izbacivati i raznorazne liste i(li) tematske tekstove, ali ne želim davati prazna obećanja koja zatim neću ispuniti. Ali svakako ću pokušati.

U svakom slučaju, hvala svima na podršci koju ste nam pružili do sada, i nadam se da ćete nas i dalje pratiti, a ja vam svima skupa želim Sretnu 2019. godinu! Prije svega mnogo zdravlja, to je definitivno najvažnije, kao što sam i sam iskusio to na svojoj koži prošle godine, a pored toga, želim vam također mnogo sreće i uspjeha u životu, poslu i ljubavi! I na kraju krajeva, želim vam svima skupa mnogo uspjeha na financijskom polju, jer para nikad dosta.

Živjeli!

Veliki pozdrav svima!
Ivica Pustički

Kategorije:Specijal

Tagged as: ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.