Akcija

NAJAVA – The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018)

Povijesne knjige nas uče o tome kako je u zadnjim danima Drugog svjetskog rata, pred sam pad Berlina, negdje u svom bunkeru, Hitler zajedno sa svojom suprugom Evom Braun, izvršio samoubojstvo kako bi izbjegao sovjetsko zarobljeništvo. Ali što ako to nije istina!? Što ako je Hitlera zapravo ubio neki tajni američki agent, ili vojnik, koji se infiltrirao među nacističke redove i u konačnici smaknuo najomraženijeg čovjeka u povijesti čovječanstva i tako dovršio rat!? Upravo tu priču nam “podvaljuje” nezavisna avanturistička “drama” The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot redatelja i scenarista Roberta D. Krzykowskia, i kao što možete već zaključiti iz samog naslova, ne staje tu sa svojim ludim idejama.
Naime, priča ovoga filma prati legendarnog američkog veterana Calvina Barra, kojeg FBI desetljećima nakon što je ubio Hitlera u Drugom svjetskom ratu, angažira da uhvati Bigfoota, mitsko stvorenje koje je navodno zaraženo smrtonosnom kugom, a sakriva se negdje duboko u Kanadskoj divljini.
Ako ništa drugo, ne možemo (više) reći kako nema originalnih filmova, jer to iz očitih razloga nije istina. Bilo kako bilo, čovjeka koji je ubio Hitlera, te krenuo krenuo u lova na bigfoota igra Sam Elliott, a osim njega tu su još Aidan TurnerRon LivingstonSean BridgersCaitlin FitzGeraldLarry Miller, te još mnogi drugi. Film je premijeru imao prošle godine na Fantasia International Film Festivau, a bio je još prikazan i na FrightFestu u Londonu. Službena limitirana kino i VOD premijera će se održati 08. veljače 2019.

IMDB

The story follows a legendary American war veteran named Calvin Barr who, decades after serving in WWII and assassinating Adolf Hitler, must now hunt down the fabled Bigfoot. Living a peaceful life in New England, the former veteran is contacted by the FBI and the Royal Canadian Mounted Police to lead the charge as the creature is carrying a deadly plague and is hidden deep inside the Canadian wilderness.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.