Akcija

NAJAVA – Walter (2019)

Znate li da u Hrvatskoj ima 16.500 zaštitara, a prošle godine ih se potraživalo još 3500! No, teško da će poslodavci naći tih 3500 ljudi jer su zaštitari, na žalost, među najslabije plaćenim zaposlenicima u Hrvatskoj, a posao ko posao nije uvijek nužno skroz bezopasan. Ali dobro, ja nisam ovdje da bih pričao o plaćama i poslovima, već filmovima, odnosno konkretno u ovom slučaju filmovima o zaštitarima, kao što su primjerice Night at the Museum (1 i 2) i Security, tj. Francuska akcijska komedija Walter redatelja i ko-scenarista Varantea Soudjiana.
Radnja ovoga filma prati skupinu mladih pljačkaša predvođenih Goranom, koji jedne noći provale u supermarket. Njihov plan je zapravo da kroz zid supermarketa provale u draguljarnicu koja se nalazi odmah pored. Međutim, u potpunosti su izignorirali Waltera, zaštitara za kojeg su mislili da je nitko i ništa, a koji je zapravo bivši Afrički ratni vladar koji će im pokvariti planove i živote pretvoriti u pravi pakao.
I više je nego očito da je ovo komična referenca na kultni klasik Die Hard, ali nadajmo se da se neće ponoviti Paul Blart: Mall Cop. U glavnim ulogama su Issaka SawadogoAlban IvanovAlexandre AntonioSamuel DjianJudith El ZeinKarim JebliNordine Salhi, te David Salles. Francuska premijera ovoga filma će se održati 20. ožujka 2019.

IMDB

A team of young robbers lead by Goran, their educator, breaks into a supermarket by night. They intend to break a wall that leads to a jewelry next door. However, they ignored the presence of Walter, the security guard, who is an ex-African warlord. They think he is nobody, and he has decided to give them hell.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.