Drama

NAJAVA – 70 Binladens aka 70 Big Ones (2018)

Rijetki od nas bi primjerice opljačkali banku ili mjenjačnicu. Doduše, možda bi u nekakvoj zbilja očajničkoj situaciji reagirali i razmišljali drugačije, ali činjenica je da većina nas ipak nema u sebi taj kriminalni nagon. Ali s druge strane, biste li iskoristili priliku da se dočepate veće svote novaca, bez da morate “uprljati ruke”, i još se iz svega izvučete nekažnjeno!? Vjerujem da bi mnogi od nas napravili to bez mnogo razmišljanja. Upravo u jednoj takvoj prilici će se naći junakinja Španjolskog krimi trilera 70 Binladens redatelja Koldoa Serra.
A onda je Raquel, očajna sredovječna žena kojoj je potrebna značajna količina novca. Nakon mnogo moljakanja Raquel uspije natjerati banku da joj da kredit. No, upravo u tom trenutku u banku uđe neobičan par razbojnika. Raquel je pametnija od njih i učinit će nemoguće kako bi dobila svoj novac.
U glavnim ulogama su Emma Suárez, Hugo Silva, Bárbara Goenaga, Nathalie Poza, Kandido Uranga, Daniel Pérez Prada,te još mnogi drugi. Film je premijeru imao 12. listopada 2018. na Sitges Film Festivalu, a službena Španjolska premijera će se održati 08. ožujka 2019. Koji mjesec nakon toga film će zasigurno biti dostupan na VOD platformama, DVD-u i Blu Ray-u.

IMDB

Raquel is desperate: she needs an important amount of money and, after much begging, she’s managed to get the bank to loan it to her. The problem is that precisely at that moment, a peculiar couple of robbers enter the branch. Raquel is smarter than them and will do the impossible to get her five hundred euro bills, which are named after Bin Laden because, just like the leader of Al Qaeda, no one’s ever seen them.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.