Aliens

NAJAVA – Pacífico (2019)

Putovati i otkrivati neka nova mjesta na kojima nikada prije nismo bili je uvijek uzbudljivo i zanimljivo. Upoznajte nove kulture, nove običaje, posjećujete predivne i(li) poznate lokacije diljem svijeta, fotkate se, snimate i stvarate uspomene za pamćenje. No, putovanja nisu uvijek med i mlijeko, te putovanja ponekad mogu biti i opasna, pa čak završiti i kobno. A na jednom takvom opasnom putovanju koje bi ih moglo koštati života će se naći junaci Španjolskog SF horora Pacífico redatelja Gonzalo Gutierrez ‘G.G.’-a.
Pacifico donosi priču o skupini mladih putnika koji ostanu zaglavljeni na otoku u Tihom oceanu sa kojega će pokušati pobjeći pod svaku cijenu kako bi pobjegli pred zlim entitetom koji je stoljećima bio skriven od čovječanstva.
Ovaj film je snimljen još 2016. godine, ali iz nekih meni nepoznatih razloga (a vjerujte mi, pokušao sam saznati zašto), izlazi tek ove godine. S obzirom da je redatelj ovoga filma inače supervizor za specijalne efekte, te je radio na preko 30-ak projekata, moguće je da je film zapeo u post-produkciji zbog rada na specijalnim efektima. Bilo kako bilo, u glavnim ulogama su María Gabriela de Faría, Manolo Cardona, Ricardo Abarca, Christopher Von Uckermann, Patricia Castañeda, Diana Neira, te još mnogi drugi. Kao što sam spomenuo prije nekoliko trenutaka, film će premijeru imati ove godine, iako točan datum još nije poznat.

IMDB

A group of young travelers are stranded on an island in the Pacific where they struggle to escape an evil presence that has been kept hidden from mankind for centuries.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.