CGI

NAJAVA – Dolceroma (2019)

U teoriji svatko može biti pisac, bilo da je riječ o romanu, scenariju ili nečem trečem. Dovoljno je sjesti za računalo i tipkati, i u konačnici napisati priču. No, koliko je ta priča kvalitetna, i hoće li ju u konačnici netko objaviti, ili po njoj snimiti film, to je već “drugi par čarapa”. Junak talijanske krimi komedije Dolceroma redatelja Fabia Resinaroa će biti te sreće da se na kraju krajeva netko zainteresira za njegovu priču, no tu će tek započeti njegovi problemi.
Andrea Serrano je mladi ambiciozni pisac koji da bi spojio kraj s krajem, je prisiljen prati leševe u  mrtvačnici, dok se istovremeno bori da dovrši svoj prvi roman, priču o Camorri. Iako obeshrabren, on čeka priliku života. I ta prilika konačno stigne – veliki filmski producent, Oscar Martello, odlučio je prilagoditi njegovu knjigu pod nazivom “Non finisce qui” (Ovo nije gotovo) i pretvoriti je u film.
Redatelj Fabio je prethodno zajedno sa Fabiom Guaglioneom režirao i napisao film Mine u kojem je glavnu ulogu odigrao Armie Hammer. Njega ni jedno drugo poznatije ime nećete gledati u ovom filmu, no tu su Claudia Gerini, Lorenzo Richelmy, Valentina Bellè, Luca Barbareschi, Francesco Montanari, Iaia Forte i Luca Vecchi. Talijanska premijera ovoga filma će se održati 04. travnja 2019.

IMDB

Andrea Serrano is a young aspiring writer who, to make ends meet, is forced to wash corpses in a mortuary, while struggling to finish his first novel, a story about the Camorra. Having become discouraged by his struggling career, he is waiting for the chance of a lifetime. And finally, it arrives – a major film producer, Oscar Martello, decides to adapt his book titled “Non finisce qui” (This is not over) and make it into a movie.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.