Akcija

NAJAVA – Warriors of Future (2019)

Svako toliko pojavi se vijest o nekom meteoru koji je izbjegao Zemlju za dlaku i umalo nas sve koštao života. Tko zna, možda nas jednoga dana uistinu i pogodi meteor, ali što ako meteor sam po sebi i ne bude najveća opasnost koja će nas snaći u tom trenutku, već to bude nešto mnogo opasnije, nešto što će stići s njim? Upravo to je zaplet Hongkonškog akcijskog SF spektakla Warriors of Future redatelja Yuena Faia Nga.
Točnije, Warriors of Future donosi priču o meteoritu koji se sruši na Zemlju, ali sa njim stigne i destruktivni vanzemaljski oblik života koji ugrozi postojanje čovječanstva.
Ovo je jedan od Honkonških najskupljih filmova, a koštao je 56 milijuna $. Redatelju Ngu je ovo debitantski film, ali čovjek je brusio svoj talent kao supervizor vizualnih efekata na filmovima kao što su The Warlords, Painted Skin, The Storm Warriors, Bodyguards and Assassins, te još neki. A taj talent se ovdje itekako vidi na djelu. U glavnim ulogama su Louis Koo, Ching Wan Lau, Nick Cheung, Carina Lau, te Philip Keung. Film će premijeru imati sredinom 2019., no točan datum za sada još nije poznat. te ću vas o njemu obavijestiti naknadno.

IMDB

Official Facebook Page

It tells the story of a meteorite crashing on Earth and bringing with it destructive alien life forms that threaten the existence of humankind.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.