Akcija

NAJAVA – The Invincible Dragon (2019)

Filmski policajci se često toliko udube u slučajeve kojima se bave, i postanu tolika prijetnja negativcima koje pokušavaju uhvatiti, da se ti isti negativci često obruše na njihove najbliže ne bi li ih tako skinuli sa leđa, no obično time još više pogoršaju situaciju. U sličnoj situaciji će se naći i junak hongkonoškog sitliziranog akcijskog trilera The Invincible Dragon redatelja i scenarista Fruita Chana.
Naime, The Invincible Dragon nam donosi priču o okorjelom detektivu koji svim silama pokušava spasiti svoju otetu zaručnicu koja je nestala na tragu niza serijskih ubojstava koja je on istraživao.
Film je snimljen sa budžetom od 20 milijuna $, a u glavnoj ulozi je Jin Zhang kojega odnedavno imamo prilike gledati u filmu Master Z: Ip Man Legacy. Osim njega tu su još Juju ChanStephy TangAnnie LiuKevin ChengMarsha YuanEndy Chow, te (bivši) UFC borac Anderson Silva. Premijera ovoga filma se trebala održati još 2017. kada sam prvi puta i najavio ovaj naslov. No zbog nekog (nepoznatog) razloga, film je zapeo u paklu post-produkcije i čamio je u “nekoj ladici” pune dvije godine. No, sada sa sigurnošću mogu reći kako će se Kineska premijera (napokon) održati 30. travnja 2019., a nekoliko mjeseci kasnije, točnije 13. kolovoza film će izaći na blu ray-u i VOD platformama.

IMDB

Official Facebook Page

A detective is fighting to rescue his abducted fiance in the wake of a spate of serial homicides.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.