Akcija

NAJAVA – The Gangster, The Cop, The Devil (2019)

Logika nalaže da su policajci i kriminalci na suprotnim stranama. Tako je to u stvarnosti, a tako je to i u filmovima. No, ponekad u filmovima dobri i loši dečki na neki način udruže snage kako bi zajednički sredili nekog još zajebanijeg lika, tj. zajedničkog neprijatelja. Primjerice kao Clarice Starling i Dr. Hannibal Lecter u The Silence of the Lambs. Ili pak Blade i Bloodpack u Bladeu II. A snage će udružiti i likovi u Korejskoj krimi triler drami The Gangster, The Cop, The Devil redatelja Won-Tae Leea, kako bi zajednički uhvatili jednog opasnog serijskog ubojicu.
Jang Dong-Soo je šef opasne kriminalne organizacije u Cheonanu, ali unatoč tome je postao metom serijskog ubojice Kang Kyung-Hoa. Dong-Soo preživi, i bude jedina osoba koja je preživjela Kyung-Hoanov napad. Detektiv Jung Tae-Seok mrzi Dong-Sooa i njegovu kriminalnu organizaciju, ali ipak se odluči udružiti sa njim kako bi zajednički uhvatili opasnog serijskog ubojicu.
U glavnim ulogama su Dong-seok Ma (koji je u međuvremenu postao velika zvijezda u domovini a i van nje), Kim Moo-Yeol, Sung-kyu Kim, te Dong-won Heo. Korejska premijera filma The Gangster, The Cop, The Devil će se održati u svibnju 2019.

Jang Dong-Soo is a gang boss in Cheonan, but he becomes the target of serial killer Kang Kyung-Ho. Jang Dong-Soo survives, and he is the only person to have survived an attack by Kang Kyung-Ho. Detective Jung Tae-Seok hates organized crime members, but he works with Jang Dong-Soo to catch serial killer Kang Kyung-Ho.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.