Akcija

NAJAVA – Savage (2019)

Većina ljudi obožava sunce i predivno toplo vrijeme. I čim malo zapuše vjetar, padne koja kap kiše, ili ne daj Bože pojavi se koja pahulja snijega, odmah počnu kukati i zazivati toplo vrijeme. Ja (srećom) nisam jedan od takvih ljudi, te preferiram hladnije vrijeme jer nekako mi se lakše utopliti nego rashladiti. Pa ipak, unatoč tome što volim hladno više od toplog, ne bih volio raditi i živjeti cijelo vrijeme negdje gdje je temperatura konstantno ispod ili oko nule. A upravo u takvim uvjetima radi junak Kineske triler drame Savage redatelja i scenarista Siweia Cuia. I kao da to nije dovoljno, cijelu priču će zakomplicirati skupina kriminalaca.
Naime, Savage donosi priču o policajcu koji čekajući zahtjev za svoj premještaj muku mući sa ekstremnim vremenskim prilikama na vrhu planine Baekdu. Stvari će se dodatno zakomplicirati kada skupina kriminalaca uđe u policijsku stanicu u potrazi za sigurnim skloništem, te će se ubrzo obje strane naći usred borbe za opstanak.
U glavnim ulogama su Chen Chang, Jue Huang, Guangjie Li, Fan Liao, Hua Liu, Ni Ni, Taili Wang, te još neki. Film je premijeru imao u listopadu prošle godine na Busan International Film Festivalu, dok u americi film izlazi na DVD-u i Blu Ray-u 03. svibnja 2019.

IMDB

Buried by treacherous conditions at the top of Mt. Baekdu, a policeman must brave the extreme weather until his transfer comes through. When a group of thieves stumbles into the station in search of safe shelter, both sides must fight for survival.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.