Akcija

NAJAVA – The Divine Fury (2019)

Kao i kod mnogih drugih religija, pa tako i kod kršćanstva, temelj svega je vjera! Prije svega vjera u Boga i sveto trojstvo. No ipak, postoje mnogi koji ne vjeruju u nekakvo nevidljivo biće ili bilo što drugo. Jedan od takvih ljudi je i junak Korejskog nadnaravnog akcijskog trilera horora The Divine Fury redatelja Joo-hwan Kima. No, nešto će ga ipak natjerati da preispita svoja uvjerenja.
Yong-hu je svjetski šampion u borilačkim vještinama koji ne vjeruje u Boga, i sam je sebi najvažniji. No iznenada na njegovim rukama se pojave stigme, te od odlazi u obližnju crkvu kako bi potražio odgovore. Ali umjesto odgovora, Yong-hu na kraju spašava život Ocu Ahnu, koji se nađe u opasnosti tijekom izvođenja egzorcizma, te tako spozna snagu svojih stigmi. Kako vrijeme prolazi, Yong-hu prihvaća svoj novi poziv i počinje spašavati ljude koji su opsjednuti demonima, te se priprema za konačni sukob sa zlim Jisinom, koji zarobljava ljude snagom đavla.
Ovo je prvi film redatelja Kima nakon dvogodišnje pauze i filma Midnight Runners kojega sam baš nedavno spomenuo u rubrici “Preporuke s Ruba”. U glavnoj ulozi se pojavljuje Seo-Joon Park koji je također igrao jednu od dvije glavne uloge u spomenutom filmu Midnight Runners. A osim njega tu su još Sung-Ki Ahn, Do-Hwan Woo, Eun-hyung Jo, Seung-Joon Lee, Woo-sik Choi, te još mnogi drugi. Korejska premijera ovoga filma će se održati u srpnju 2019.

Yong-hu, a world champion martial artist who believes in no God, only himself, suddenly develops stigmata on his palms. Visiting a church in hopes of healing the stigmata, he ends up saving Father AHN, who falls into danger while performing an exorcism. In this way he learns of the power of the stigmata. As time passes Yong-hu accepts his new calling and begins saving people who are possessed by demons, but then he must prepare for a final confrontation with the evil Jisin, who ensnares people with the power of the devil.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.