Akcija

NAJAVA – Cold Blood Legacy (2019)

Za neke glumce dovoljan je jedan film i jedan uloga da postanu kultna imena u svijetu filma. Za Gibsona je to bio Mad Max, za Schwarzeneggera The Terminator (iako ih je on imao još), a za Jean Renoa je to bio Léon. Naravno, bilo je tu i Veliko Plavetnilo, i Nikita,i još koji drugi naslov, no Léon je film i ta uloga po kojoj ga pamtimo, i pamtit ćemo ga još dugo nakon što više ne bude s nama. Bilo kako bilo, nakon jednogodišnje pauze Reno se ponovno vraća na veliki ekran, pa ćemo ga tako imati za početak prilike gledati u Francuskom akcijskom trileru Cold Blood Legacy redatelja i scenarista Frédérica Petitjeana.
Reno ovdje igra ostarjeloga ubojicu Henrya koji živi u osamljenoj kućici pored jezera. Jednog dana, ispred njegove kuće pojavi se ozlijeđena žena. Da bi ju spasio, Henry će morati riskirati vlastiti život.
Ništa novo i neviđeno, ali osobno Renoa uvijek rado gledam u ovakvim ulogama i filmovima, pa se nadam da Cold Blood Legacy neće razočarati. Osim Reno u filmu još igraju Sarah Lind, Joe Anderson, David Gyasi, Ihor Ciszkewycz, François Guétary, Samantha Bond, te još neki. Francuska premijera ovoga filma je zakazana za 15. svibnja 2019.

 

IMDB

A hit-man lives isolated in a cabin at the edge of a lake. One day, an injured woman arrives in front of his house. To save her, he could well risk his own life .

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.