Akcija

NAJAVA – Hit N Run (2019)

Reality je danas mega popularna TV-forma, i gotov da ne postoji neka suluda ideja koja već nije realizirana u obliku nekog reality showa. Od raznoraznih Big Brothera i emisija o preživljavanju, pa do Jerry Springera i Gole Privlačnosti (must bee seen to believe). Samim time postoje i reality emisije o policajcima, kao primjerice (nekoć) mega popularni show Cops. A akter jednog takvog showa je i junak Indonezijske akcijske komedije Hit & Run redatelja Ody C. Harahapa.
Hit & Run donosi priču o Tagaru Saputrau, slavnom, vještom, herojskom i narcisoidnom policajacu kojega posvuda prate kamere jer ima vlastiti reality show. Tegaru je dodijeljen zadatak uhićenja Cokija, narko bossa koji je upravo pobjegao iz zatvora. Nažalost, u ovoj misiji Tegar mora udružiti snage sa prevarantom Liom. Tegar, koji je navikao da radi sam, sada mora pokušati dovršiti svoju misiju s Liom, što mu otežava zadatak.
U glavnoj ulozi je sve popularniji Joe Taslim kojega smo gledali u hvaljenom filmu The Night Comes for Us kojega sam i osobno preporučio u jednoj od epizoda “Preporuke s Ruba”. A gledamo ga također i u TV seriji Warrior. Osim njega tu su još Tatjana Saphira, Jefri Nichol, Chandra Liow, Nadya Arina, Yayan Ruhian, te još mnogi drugi. Indonezijska premijera ovoga filma će se održati 04. lipnja 2019.

Tegar Saputra is a heroic, skilled and narcissistic celebrity policeman who has been followed by cameras everywhere because he has his own reality show. Tegar was assigned to arrest Coki, a drug kingpin who had just escaped from prison. Unfortunately, on this mission Tegar, must be paired with Lio, a conman. Tegar, who is used to acting alone, now he has to try to complete his mission with Lio, which makes it difficult. Tegar’s action and Lio’s search for Coki are accompanied by Meisa, a singer and Jefri.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.